Ervaringen met facebookfanskopen.nl. is facebookfanskopen.nl betrouwbaar?

Facebookfanskopen.nl naar eigen zeggen:

 • 100% echte Facebook gebruikers.
 • Wij vragen nooit naar je Facebook login gegevens.
 • Je loopt geen risico dat je Facebook account wordt geblockt, verwijderd of gesloten.
 • Alle likes komen van profielen van mensen over de hele wereld. De likes uit elk land kunnen komen en dat kunnen we helaas niet bepalen (Geen Nederlandse Fans). Het is momenteel nog niet mogelijk om specifiek likes van Nederlandse gebruikers te krijgen.

(website eigenaren kunnen eigen tekst hier opgeven / wijzigen)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

You may also like...

5 Responses

 1. Michael88 schreef:

  Ik heb onlangs likes gekocht bij Facebookfanskopen.nl, deze likes werden gewoon geleverd en heb er achteraf geen problemen mee gehad. Binnen half uur 1000 likes. top!

 2. fredw schreef:

  Vandaag 100 likes besteld en betaald en daarna valt het stil. Geen reactie op mail, contactformulier, on line chat is off line en de telefoonnummers werken niet of worden niet beantwoord. Ik vrees het ergste. Gelukkig een gering bedrag maar wees gewaarschuwd!

 3. fredw schreef:

  We zijn nu een dag verder en de likes komen op gang. Niet zoals beloofd binnen een uur, maar het duurt in elk geval minimaal een dag. Het resultaat is dat half Turkije de pagina nu liked. 🙂 Laten we het maar op “alle waar naar zijn geld” houden.

 4. Anoniempje schreef:

  Gisteravond om 23:00 uur heb ik 250 likes besteld die volgens de site binnen 1 uur geleverd zouden worden. Inmiddels 17 uur later en er is nog niet eens begonnen met likes toevoegen! Ik wil mijn geld teruggestort hebben (heb daar volgens de wet Aankopen op afstand gewoon recht op) zodat ik elders likes kan kopen. 2 mails gestuurd met verzoek om terugstorting, echter er wordt niet gereageerd! Iets dat je toch zeker wel mag verwachten omdat er inmiddels al 17x de beloofde levertijd is overschreden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *