Algemeen

Succes op het internet wordt onder andere bepaald door het aantal mensen die uw website bezoeken. Als u een online bedrijf bent zou u een bepaalde sterkte moeten uitstralen om klanten binnen te krijgen. Facebook likes kopen wordt door velen gezien als zeer goede manier om dit te bereiken.

Beoordelingen van en ervaringen met de Facebook Likes Leveranciers

Facebook heeft miljoenen gebruikers en het aantal groeit op een dagelijkse basis. Door deze populariteit hebben Facebook likes enorm veel macht gekregen. Met genoeg likes wordt u bekender, vindbaarder en krijgt u meer uitstraling. Facebook likes kopen is goedkoper dan alternatieven, en ook nog eens het meest effectieve! Likes kopen zorgt namelijk voor goede promotie. Als iemand ‘like’ op uw pagina klikt, zien vrienden van de persoon dat hij of zij uw pagina hebben ‘geliked’. Vrienden die dezelfde interesse tonen voor uw producten zullen dan ook uw website bezoeken. Als uw website veel likes heeft, laat dit zien dat uw website krachtig is. De bezoeker weet dan namelijk dat er vele mensen zijn die u goed vinden. Als iemand uw website bezoekt en ziet dat u veel fans heeft op Facebook, zal deze sneller op ‘like’ klikken omdat u een betrouwbare indruk geeft.

Zorg er overigens wel voor dat u bij een goede leverancier zit, zodat uw Facebook likes van kwaliteit zijn. Dat houdt in uw likes van echte mensen komen in plaats van bots. Als dit niet het geval is, heeft u namelijk niets aan uw likes, omdat deze op een gegeven moment wegvallen. Uw Facebook pagina zou zelfs verwijderd kunnen worden. Om erachter te komen of uw leverancier bots gebruikt in plaats van echte mensen, kunt u bijvoorbeeld kijken naar hoe duur de likes zijn. Likes van bots zijn enorm goedkoop. Een echt mens wil immers een normaal bedrag ontvangen voor zijn like. Een ander kenmerk is dat profielen van bots dezelfde foto’s en interesses hebben. Daarnaast kunnen bots alleen op Facebook pagina’s geleverd worden. Als uw leverancier u niet van dienst kan zijn met websites of foto’s, maar uitsluitend Facebook pagina’s, gebruikt deze hoogstwaarschijnlijk bots. Voor de zekerheid kunt u het bedrijf even controleren door deze te ‘Googlen’. Schrijf naast het bedrijfnaam bijvoorbeeld ‘scam’ of ‘oplichting’, en zie wat Google u informeert.

Kortom, Facebook likes kopen is een efficiënte manier om uw bedrijf te promoten. Het is relatief goedkoop en als u zich bewust bent van de oplichters is het ook veilig.

Veel mensen staan voor de keus of ze nou Facebook likes, Twitter followers of fans moeten kopen. Dit hangt er helemaal van af wat deze mensen zou precies voor ogen hebben wanneer ze dit willen doen. Bent u op zoek naar mensen die echt de interactie met uw pagina aan gaan of gewoon wat upvulling voor anderszins lege pagina? Heeft u al een bestaande pagina met meerdere likes en wilt u naar ‘the next level’ qua aantal fans (5000+)? Of bent u van plan uw Facebook pagina nieuw leven in te blazen?

Opdracht: Doelen opschrijven voor mijn Facebook pagina..

Waarom kopen mensen Facebook likes

Goed, u heeft als het goed is opgeschreven wat uw doel is met uw Facebook pagina? Nou dan zal hier onder worden aangegeven wat de beste methode is voor situatie.

Likes kopen voor een Lege Pagina, weinig inhoud

Uw heeft een nieuwe Facebook pagina. U heeft de hulp ingeroepen van familie en vrienden maar dit heeft tot zover slecht 10 likes opgeleverd. Dat is natuurlijk logisch want niemand wil voor een nieuwe Facebook pagina op de vind ik leuk knop drukken. In dat geval kunnen we aanraden wat likes te kopen als opstapje naar een campagne en meer activiteit. Dan weet u in ieder geval een stuk zekerder dat nieuwe bezoekers geen reden meer hebben om niet op de knop te drukken. Ervan uitgaande dat de pagina en inhoud een like waardig zijn natuurlijk.

Likes kopen voor een Volle pagina, veel inhoud

In dit geval moet u zich afvragen wat u moet uw pagina wil. Heeft u al 500+ likes en wilt u verder groeien dan zijn er ook andere methodes zoals wedstrijden en prijsvragen om meer likes te verkrijgen in combinatie met een campagne bijvoorbeeld. Dit kost wat maar levert u de beste resultaten: op interesse geselecteerde bezoekers.

Likes kopen voor een Lege pagina, met inhoud ter voorbereiding van een campagne

Uw heeft een nieuwe Facebook pagina, u heeft leuke inhoud geplaatst en nu wilt u reacties, fans, likes en kopers. In dat geval zou het slim kunnen zijn eerst wat likes te kopen (250-500) zodat de bezoekers die van de campagne komen zien dat er ook al andere gebruikers zijn en eerder op de knop drukken. Resultaat: een effectievere campagne en geintereseerde nieuwe gebruikers.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews